Gluten og sukkerfrie pandekager

 

Her har du en hurtig og nem opskrift på nogle gluten og sukkerfrie pandekager.

Opskriften er til ca. 8 mellemstore pandekager


Du skal bruge:

4 bananer

4 øko æg

1 dl. risdrik

80g fuldkornsrismel

1/2 tsk. salt

Økologisk smør eller kokosolie til stegning 

Sådan gør du:

Mos bananerne med en gaffel, tilsæt derefter, æg, risdrik, salt og rismel og rør dejen godt sammen. Stil dejen ind i køleskabet i ca. 1/2 time, inden pandekagerne steges på panden. Steg pandekagerne indtil de er gyldenbrune. Dejen kan også bruges i et vaffeljern til at bage vafler.

Inspiration til fyld til pandekager

  • Frisk skåret frugt og bær
  • Syltetøj og lidt sukrin/kokossukker
  • Hjemmelavet is/sorbet is
  • Hjemmelavet sukkerfri smørechokolade
  • Banan skåret i skiver og hakket chokolade
  • Drys evt. med kanel, kakaopulver eller nødder…