Mazarinkage, en himmelsk mundfuld

 

Jeg elsker selv lækre og meget nemme opskrifter, så her er opskriften på en fantastisk Mazerinkage, som virkelig smager himmelsk. Kagen er sødet med dadler og er uden gluten.

Det er en  ordentlig kaloriebombe, så husk at nyd den:-).


Ingredienser:
200 g marcipan
150 g dadler
4 æg
200 g smør
100 g mandelmel
30 g kokosfibremel
200 g mørk sukkerfri chokolade

 

Sådan gør du:
Dadlerne kommes i blød i vand
Smelt smørret ved lav temperatur
Marcipanen smuldres i en røreskål
Kom derefter dadlerne, efter de er kørt i en minihakker i røreskålen
Put smøret i røreskålen
Pisk æggene i et af gangen
Mandelmel og kokosfibre mel, røres derefter i hurtigt (20 sek)
Derefter vendes den groft hakkede chokolade i kagedejen

 

Tænd ovnen på 180 g  i varmluftovn. Tag evt. en tærteform eller lignende og beklæd den med bagepapir og hæld dejen i. Mazarinkagen bages i 35 min. Hvis dejen ikke sidder fast på en kødpind, så er den færdig. Kagen vendes ud af formen og skal køle af inden servering.

Kagen kan evt. pyntes med smeltet chokolade på toppen.