Her er opskriften på min yndlingskage, opskriften kommer fra bogen Køkken revolution på høje hæle.

Ingredienser:

200 g mandler
400 g dadler som puttes i en foodprocessor og hakkes fint
5 store spsk kokosolie (gerne den med smag)

Fintreven skal og saft af en øko appelsin
1 tsk vaniljepulver
2 tsk kanel
1 knivspids salt
en lille smule friskkværnet peber
2 modne bananer
8 spsk kakao (af en god kvalitet- gerne den RÅ)
det hele puttes i foodprocessoren sammen med med mandel/daddel massen og køres til en marcipan agtig masse.
Her efter skal du bruge 
6 mellemstore æg
som du tilsætter “marcipan” massen et efter et, alt imens maskinen kører.

Kom dejen i en smurt bradepande eller tærteform og bag den ved 160 grader i 40-45 min.
Afkøles på en rist efterfølgende, og kagen opbevares derefter på køl.
Smager fantastisk dagen derpå.