
Her har du opskriften på en knasende sund müsli, som har et højt fiberindhold og indeholder det gode fedt fra nødder og frø. Blandingen smager dejligt oven på skyr, yoghurt natrual, chiagrød, eller glutenfri havregryn, som er det mine børn ofte får til morgenmad. De er allesammen vilde med den her müsli.
Du skal bruge:
4 dl glutenfri havregryn
2 dl mandler
2 dl hasselnødder
1 dl solsikkekerner
1 dl flydende Stevia
Ind i en forvarmet ovn på 180 grader.. ca 1/2 time..
Sådan gør du:
Hasselnødder og mandler hakkes groft i en minihakker. Alle frø og mandler blandes sammen og kommes på en plade med bagepapir og derefter fordeles honningen ud over nødder og frø. Der røres godt, så honningen bliver optaget af alle nødder og kerner. Der røres i blandingen ca. 4 gange i løbet af den 1/2 time de er inde i ovnen. Når müslien er ristet og gylden er den færdig…Bon appetit.