Ingredienser:

1 dl græskarkerner

1 dl hørfrø

1 dl sesamfrø

1 dl solsikkekerner

2 spsk chiafrø

1/2 tsk. himalayasalt

2 dl koldt vand

1 æg

Lidt olie

Sådan gør du:

Alle frø og kerner hældes i en skål. Derefter hældes æg, salt og vand. Dejen vil være lidt vandet, men hørfrøene skal nok suge vandet op. Lad det hele hvile i en time i skålen.
Derefter fordeles dejen ud på bagepladen, til det fylder hele pladen. Bagepladen skal beklædes med bagepapir. Brug evt. et stykke bagepapir til at fordele dejen med. Ovnen skal opvarmes til 120 grader og lad dem stå i 1 time og 20 min.
Når knækbrøddene er bagt tages de ud af ovnen og knækkes i passende stykker. Put knækbrøddene i en lufttæt beholder og de kan derefter holde sig i flere dage.