Det skal du brugt: 

200 g grønkål
4 julesalater
1 hoved radicchio
2 appelsiner
1 granatæble
100 g valnødder
100 g abrikoser

Marinade:
1 spsk grov sennep
1 spsk honning
2 spsk hindbæreddike
6 spsk valnøddeolie
Havsalt og peber

Sådan gør du:
Skyl grønkålen, og fjern stokken. Hak grønkålen fint. Skær stokken af julesalaten, og skil bladene fra hinanden. Læg bladene langs kanten på et stort fad som pynt, eller hak 2 af dem i salaten. Fjern de yderste blade af radicchioen, snit salaten groft, og bland den med grønkålen. Skær skallen af appelsinerne, så det hvide også skæres væk. Skær appelsinerne i tern, og bland dem i salaten. Skær granatæblet midt over. Bank kernerne ud. Sørg for, at der ikke kommer hinder med, de er meget bitre. Drys granatæblekernerne over salaten. Hak valnødderne og abrikoserne groft, og drys dem over salaten.

Marinade: Rør grov sennep med honning og hindbæreddike. Tilsæt valnøddeolie, og rør blandingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld vinaigretten over salaten.