Grønkålssalat 


Ingredienser:
Grønkål
Saften fra 1/2 citron
Reven skal fra 1/2 citron
1 Kop valnødder
1 Granatæble
Olivenolie

 

Sådan gør du:
Vask, hak og tør grønkål
Fordel citronsaften, citronskal og olien over grønkålen og masser det ind i grønkålen.
Tilsæt valnødder og granatæblekerner, lad salaten stå mindst 1/2 time før serveringen

 

Du kan evt. tilsætte kylling og hvidløg til grønkålsalaten.
Varm panden op med lidt olivenolie og put de hakkede hvidløg på panden, når hvidløggene får lidt farve, læg så kyllingbrystet på panden. Brun kyllingebrystet på begge sider og steg det færdigt i ca. 20 min. Skær derefter kyllingbrystet i skiver og tilsæt det i grønkålssalaten.