Glutenfrie hindbærsnitter

 
Du skal bruge:
Ca. 9 hindbærsnitter alt efter størrelse.
80g mandelmel
50g kokosfibermel
80g blødt smør
50g dadelpure (kom 50g dadler, sammen med 1/2 dl vand i en minihakler og kør det rund til det bliver til pure).
2 tsk citronsaft
1 1/2 tsk Vaniljepulver

Bland, mandelmel, kokosfibermel og Vaniljepulver godt sammen. Tilsæt derefter dadelpure, smør og citronsaft.
Æld dejen godt sammen med hænderne og stil dejen på køl i ca. 1 time.
Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir til den er 3-5 mm tyk. Udstik hindbærsnitterne med den form du ønsker hindbærsnitterne skal være i. Udstik et lige antal hindbærsnit bunde. Mine udstikkere er 7 cm.
Læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 160g i ca. 15 min til de er meget let gyldne. Hold godt øje med stykkerne så de ikke bliver for mørke. Lad snitterne afkøle på en bagerist.

Fyld:
Brug gerne Rigoni hindbærmarmelade som kommer fra Italien.
Læg hindbærmarmelade ovenpå en snitte og tag en snitte mere og læg ovenpå. Pynt derefter hindbærsnitterne med glasur og pistacienødder.

Glasur/pynt:
Glasur – 50g kokossmør (smeltes) der kan også bruges flormelis, hvis hindbærsnitterne må indeholde sukker.

Pynt
– Drys frysetørrede hindbær oven på glasur og hak pistacienødder og drys over.