
Chia-boller
Her har du opskriften på nogle super lækre glutenfrie Chia-boller
Ca. 12 boller.
Du skal bruge:
2 spsk. Chiafrø, læg dem 2 spsk. vand (15 min)
100 g fuldkornsrismel
100 g glutenfri havregryn
1/2 pakke øko gær
2 spsk. Fiber – HUSK (vigtigt: Den til bagning)
3 dl. lunkent vand
1 spsk. kokosolie/oliveolie
Sådan gør du:
Chiafrø kommes somsagt i 2 spsk. vand og det skal stå i 15 min, indtil frøene har suget vandet til sig. Bland alle ingredienser sammen og til sidst tilsætter du Chia-blandingen.
Form bollerne, smør med lidt mandelmælk og drys chaifrø over tilsidst.
Tænd ovnen på 200 g og bag bollerne i en alm. ovn i 40 min indtil de bliver gyldenbrune. Derefter skruer du ned på 180 grader og bag dem færdige nederst i ovnen i CA. 10 min mere. Tildæk evt. bollerne de sidste 10 min med bagepapir.