Chia-boller

 

Her har du opskriften på nogle super lækre glutenfrie Chia-boller

Ca. 12 boller.


Du skal bruge:

2 spsk. Chiafrø, læg dem 2 spsk. vand (15 min)

100 g fuldkornsrismel

100 g glutenfri havregryn

1/2 pakke øko gær

2 spsk. Fiber – HUSK (vigtigt: Den til bagning)

3 dl. lunkent vand

1 spsk. kokosolie/oliveolie

 

Sådan gør du:

Chiafrø kommes somsagt i 2 spsk. vand og det skal stå i 15 min, indtil frøene har suget vandet til sig. Bland alle ingredienser sammen og til sidst tilsætter du Chia-blandingen.

Form bollerne, smør med lidt mandelmælk og drys chaifrø over tilsidst.

Tænd ovnen på 200 g og bag bollerne i en alm. ovn i 40 min indtil de bliver gyldenbrune. Derefter skruer du ned på 180 grader og bag dem færdige nederst i ovnen i CA. 10 min mere. Tildæk evt. bollerne de sidste 10 min med bagepapir.