Jeg har endelig fundet frem til en glutenfri opskrift på boller, som alle mine børn kan lide:-).

Bollerne kan også nydes kolde og de er virkelig gode.

Opskriften: Ca. 15 boller

5 dl lunkent vand
20 g fiberhusk

Røres godt rundt med dejekrog, lad det derefter stå nogle minutter.
1 spsk olie i gelmassen.
160 gram gulerødder rives fint og røres også godt sammen i gelmassen.

Derefter blandes følgende ingredienser sammen i en skål, hvorefter de blandes sammen med gelmassen og det hele røres godt sammen.
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
20 g Solsikkekerner
1/2 dl. Hørfrø
1/2 dl. Sesamfrø
20 g Græskarkerner

Til sidst blandes følgende ingredienser også sammen for sig selv og puttes derefter i gele massen og det hele røres godt rundt.
50 g Glutenfri havregryn.
100 g Rismel.
200 g Økologisk glutenfri bageblanding urtekram.

Bollerne bages i ovnen ved 200 g i ca. 35 min.
Ovnene må IKKE åbnes og lad dem bagefter køle af på en rist.