Glutenfrie Flutes


Du skal bruge:

5 dl. lunkent vand

1 spsk. Psyllium-frøskaller (fiberhusk)

30 g økologisk gær

1  dl. sesamfrø

1  dl. hørfrø

1  dl. valnødder

1  dl. groft hakkede mandler

1  dl. solsikkekerner

½ dl. chia frø

5 spsk. Olivenolie

1 tsk. salt

10 g fiber sirup

120 g. fuldkornsrismel

150 g. majsmel

Brug 1 æg til pensling, og drys til sidst med salt og rosmarin.


Sådan gør du:
Kom fiberhusk og gær i det lunkne vand og rør det sammen. Hak valnødder og mandler groft og tilsæt alle de øvrige frø og kerner.
Tilsæt derefter melet og lad det hæve i ca. 1 time.

Del dejen i 5 dele og form forsigtigt til flutes. Lad dem efterhæve i ½ time og pensl med æg og drys rosmarin og lidt groft salt på.
Bag ved 230 grader i ca. 20 min.