Hindbær-fastalavnsboller:

Der bliver ca. 9 stk af en portion.

100 g mandler

80 g smør

2 dl vand

3 æg

3 spsk loppefrøskaller


Sådan gør du:

Blend mandlerne til mel og put loppefrøskaller ned til mandelmelet.

Vand og smør sættes i kog i en gryde, tilsæt derefter melet.

Ta gryden af varmen, rør dejen rigtig godt sammen og lad det afkøle. Lad dejen stå og blive fyldig i ca. 15 min.

Derefter tilsættes æggene, et æg af gangen, dejen kommes herefter i muffinforme.

Fastalavnsbollerne bages ved 175 grader i ca. 15-20 min evt. 25 min.

Derefter skal fastalavnsbollerne køle af, og skæres over på midten.

Jeg har valgt at bruge denne lækre hindbærmarmelade og pyntet med glasur (sukrin) blandet i lidt kogende vand.

IMG_1100-1-683x1024