
Jeg elsker disse chia knækbrød, de er virkelige gode.
Disse knækbrød er hurtige at lave og nemme at have med i tasken. Jeg bruger altid kun økologiske varer, i alt hvad jeg bager.
Du skal bruge:
2 dl. koldt vand
1 dl. chiafrø
1 dl. hørfrø
2 dl. mandler
1 dl. græskarkerner
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
2 æggehvider
1 tsk. bagepulver
1/2 lille tsk. himalaya salt
Sådan gør du:
Chiafrø og hørfrø ligges i det kolde vand i ca. 30 min. Solsikkefrø, græskarkerner og mandler hakkes.
Bland alle de øvrige ingridienser i og rør det hele godt sammen. Læg det ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag, brug evt. en dejskraber til at flade det ud med. Skær derefter det forsigtigt i passende stykker. Bages ved 180 g i ca 45 min til de er sprøde og har taget farve.
Jeg kan anbefale smørepålæg streich med paprika-pepperoni smag, men der er selfølgelig også mange flere varianter til at smøre på knækbrødet.