Den lækreste Broccolisalat kommer her

8 pers.

Ingredienser:

1 pk. Kalkunbacon

1 1/2 dl. Solsikkekerner

1 1/2 dl. Skyr

1 lille rødløg

2 tsk. Rødvinseddike

1 tsk. Sukrin

1 knsp. Salt

1 dl. Rosiner

200 g. Små broccoli buketter

Sådan gør du:

Start med at steg kalkun bacon på panden, rist derefter solsikkekernerne i fedtet. Det hele kommes derefter op på et stykke bagepapir og køles af. Skyr, rødvinseddike, sukrin og salt røres samme. Derefter tilsættes rødløg. Derefter skæres broccoli i små buketter og hældes over med kogende vand i  højest 1/2 min. Vandet sies fra og broccolien og den sættes til afkøling. Kalkunbacon skæres nu i små stykker og kommes i dressingen sammen med solsikkekernerne og rosinerne. Til allersidst tilsættes broccolien.