
Den lækreste Broccolisalat kommer her
8 pers.
Ingredienser:
1 pk. Kalkunbacon
1 1/2 dl. Solsikkekerner
1 1/2 dl. Skyr
1 lille rødløg
2 tsk. Rødvinseddike
1 tsk. Sukrin
1 knsp. Salt
1 dl. Rosiner
200 g. Små broccoli buketter
Sådan gør du:
Start med at steg kalkun bacon på panden, rist derefter solsikkekernerne i fedtet. Det hele kommes derefter op på et stykke bagepapir og køles af. Skyr, rødvinseddike, sukrin og salt røres samme. Derefter tilsættes rødløg. Derefter skæres broccoli i små buketter og hældes over med kogende vand i højest 1/2 min. Vandet sies fra og broccolien og den sættes til afkøling. Kalkunbacon skæres nu i små stykker og kommes i dressingen sammen med solsikkekernerne og rosinerne. Til allersidst tilsættes broccolien.