Sund og velsmagende banankage.


Du skal bruge:

  • 5 bananer
  • 50 g hasselnødder
  • 50 g valnødder
  • 70 g smør
  • 3 æg
  • 30 g sukkerfri kakao
  • 150 g mørk chokolsde min 72%
  • 100 g urtekrams glutenfrie bageblanding
  • 75 g fuldkorns rismel
  • 1/2 dl. appelsinsaft fra en økologisk appelsin
  • Revet appelsinskal fra en økologisk appelsin
  • 1 tsk natron
  • En knivspids salt

Sådan gør du:

Start med at hakke nødder og chokoladen. Vej melet af og put æggene i et ad gangen tilsæt alle de øvrige ingredienser. Vend tilsidst nødder og chokoladen i dejen.

Beklæd en passende form med bagepapir, til at bage kagen i.
Sæt ovnen på 180 Grader og bag kagen i 40 min.