Jeg har startet www.SundBevidsthed.dk for at inspirere dig til, at vælge en sundere livstil til, ved at tage ansvar for din egen sundhed. Her på siden finder du opskrifter, der kan være med til at inspirere dig til at lave sund og nærende mad. Jeg vil løbende bidrage med viden og inspiration til hvad der skal til for at få mere energi, overskud og livsglæde ind i hverdagen. Jeg tror på at kosten har en afgørende betydning for vores sundhed og daglige livskvalitet.

Jeg hedder Mette, er 48 år og er mor til 4 skønne børn, MOAM – Matilde, Oliver, Alexander og Mikkel. Jeg er oprindeligt uddannet, som frisør og har arbejdet i frisørfaget i 15 år. De sidste 3 1/2 år af min tid som frisør var jeg selvstændig og drev min egen frisørsalon “ArtXample”. Jeg valgte at sælge min salon af flere årsager, jeg begyndte at få smerter i min ene arm og derudover havde jeg fået et stort ønske om, at prøve nye udfordringer i mit liv.

Jeg har siden 2008 interesseret mig meget for sundhed og ændret mit eget liv fra at være en halvtrist sukker-junkie, der var havnet i en offerrolle, til i dag at leve et sundt og meningsfyldt liv. Der har været mange bump på vejen, men de har allesammen været med til at gøre mig stærkere og lært mig at leve i nuet.

Min egen livsstilsændring startede med, at jeg fjernede alt sukker 100% fra min kost. At mærke hvilken forskel det gjorde ved min krop og i mit sind, vækkede min nysgerrighed og så begyndte rejsen, jeg ville vide mere om kost og ernæring. Jeg besluttede mig for at tage uddannelsen, som ernæringsterapeut på CET- Center for Ernæring og Terapi. Skolen ligger i København og jeg blev færdiguddannet i sommeren 2016.

Min hverdag er travl, med mit job og mine 4 børn, men jeg vil have tid til min store passion, som er kost og ernæring. Jeg hjælper klienter 1:1 med ernæringterapi, jeg har skrevet flere guides, om emnerne glutenfri, depression, og lavet en kost og taknemmelighedguide. Derudover har jeg lige færdiggjort mit første online produkt, som handler om min store passion juicing og juice faste, den kan købes her.  Jeg elsker at skrive og udvikle online produkter, som kan være med til at skabe motivation hos mennesker, der ønsker at tage ansvar for deres egen sundhed.

Jeg ønsker at inspirere til at blive bevidste om, at maden, rent faktisk taler de til vores krop. Spørgsmålet er så bare hvilken mad putter vi i kroppen, snakker vi kærligt til den, med sund og nærende mad eller snakker vi til den med grimme ord, ved at fylde den med næringsfattige fødevarer. Et af mine store budskaber er at vi skal lære at LYTTE til kroppen, kroppen taler til os ved at vise os symptomer, som bl.a. hovedpine, træthed, migræne, oppustetmave o.s.v. Viser kroppen os symptomer skal vi lære, at lytte til dem og reagere på kroppens behov.

Mange mennesker ved slet ikke hvor godt de kan have det, de fleste har det jo godt nok, som de har det.

Vil du høre mere fra mig, kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev her. Du kan altid afmelde dig igen ved et enkelt klik.


Det med småt:

Alt indhold her på SundBevidsthed.dk bruges på eget ansvar og kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. SundBevidsthed kan på ingen måde holdes for ansvar for brugerens resultater.


Masser af glæde

Mette ♥