VELKOMMEN, jeg vil gerne inspirere dig til at tage ansvar for din egen sundhed.

Jeg har en stor passion for sundhed og ernæring og er dybt fascineret af, hvad en sund levevis kan udrette ved både krop og sind. Den viden vil jeg gerne dele ud af, ved at inspirere dig til at tage daglige sunde valg, som gør at du vil blive bevidst om, hvad en sund livsstil kan bidrage med i dit liv.

Jeg ønsker at dele ud af min viden og inspirere mine læsere til at blive bevidst om, at maden rent faktisk taler til vores krop. Bruger du din krop, som skraldespand ved at fylde den med dårlige næringsløse fødevarer eller vælger du at nære den med en masse sunde og næringsfulde fødevarer?

Der findes ingen QUICK FIX og nemme løsninger, jeg er selv gået det lange vej og ændret mit eget liv fra at være halv trist til idag at leve et glad og meningsfyldt liv. Jeg har under min personlige process fundet ud af hvor vigtig en sund ernæring er og jeg mener at kosten er vores medicin, men den kan selfølgelig ikke stå alene.

Vejen frem for mig har været at tage tage fat på det indre arbejde, som fylder ca. 80 % af vores sundhed. Selvudvikling er en meget vigtig brik i pulsespillet, for at optimere vores livskvalitet og skabe et liv i balance.

Når vores krop er i ubalance “taler” den til os, det gør den ved at vise symptomer. Det kan være symptomer som hovedpine, migræne, stress, svimmelhed, nedsat energi, dårlig søvn, fordøjelses problemer, bumser, eksem, nedtrykthed, osv. Reagerer vi ikke og tager kroppens symptomer alvorligt, kan de måske gå hen og udvikle sig til livsstilsygdomme.

Derfor er det meget vigtigt at finde frem til de underliggende årsager til kroppens symptomer. Derved kan vi lave ændringer i vores liv, som gør at vi ikke kun symptom behandler også vil symptomerne på længere sigt udeblive. Går vi kun efter at symptombehandle, bliver årsagen “problemet” jo ikke løst.

Jeg håber jeg kan være med til at inspirere dig til at vælge en sundere livsstil til og håber du har lyst til at følge med her på min blog. Jeg vil komme med gode kostråd, viden, opskrifter og inspiration til hvordan du kan leve et liv i balance, og derved få masser af energi, vitalitet og glæde ind i hverdagen.

Forandringen starter når vi bliver bevidste omkring vores daglige vaner og handlinger. Derved kan vi vælge at HANDLE i stedetfor at lade os BEHANDLE.

Du kan starte med at downloade min kost og taknemmelighedsdagbog, så du kan blive bevidst omkring dine egne spisemønstre. Du kan downloade den her.