Ernæringaterapi – konsultation

En konsultation hos mig foregår således:

Vi er som mennesker meget forskellige, har forskellige udgangspunkter, som derfor altid kræver et individuelle forløb, som passer 100 % til dig, din livshistorie og dine ressourser.

Inden klienten møder op til ernæringsterapi, skal min journal udfyldes, sammen med det 3 dages kostregistrerings skema, som sidder i selve journalen. Det hele skal sendes til mig mindst 3 dage før selve konsultationen.

journal2

Journalen finder du her:

[button color=”black” link=”https://www.sundbevidsthed.dk/journal.pdf” target=”_blank”]Journal[/button]

 

Under en session kikker vi på:

  • Tideligere sygdomme og symptomer
  • Nuværende symptomer og sygdomme.
  • Dine kostvaner
  • Din livsstil
  • Stress

På baggrund af samtalen tilrettelægger jeg en handlingsplan. Planen indeholder vejledning om kost, brug af kosttilskud og hvilke livsstilsændringer der vil gavne din sundhed. Behandlingsplanen er individuel, så alle får der egen behandlingsplan. Behandlingsplanen vurderes ud fra den udfyldte journal, samt ud fra vores samtale.

Målet med ernæringsterapi, vil være at få tilført de næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, fibre, mælkesyrerbakterier, enzymer mv. som der vurderes, at klienten har brug for. Så klientens helbred styrkes, både fysisk og psykisk.

 

Opfølgning:
Efter behov arrangeres der en efterfølgende konsultation efter behov, ofte 4-6 uger efter første samtale. Der følger jeg op på om din tilstand er forbedret eller vurderer om det er nødvendigt at justere i vores handlingsplan.

Som klient vil du ofte opleve en ændring i symptomer indenfor 2-4 uger efter behandlingsstart. Det kan også tage længere tid inden der ses en bedring, alt after hvor alvorlige og dybdegående dine symptomer er og alt efter hvor længe du har haft dem. Nogle gange kan en forværring i tilstanden ses, inden bedring.

 

Ekstra udgifter:
Ved en behandling med en ernæringsterapeut, kan der være ekstra udgifter forbundet i med en kostomlægning og til køb af f.eks. kosttilskud, vitaminer og mineraler.

 

Jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre liv og jeg glæder mig til at se dig, så vi sammen kan finde vejen til et sundere liv :-).