Her er de 6 mest grundlæggende behov vi mennesker har.

  • At føle tryghed.
  • Frihed.
  • Føle sig betydningsfuld/værdsat/respekteret.
  • Føle kærlighed og samhørighed.
  • Udvikle sig, at føle en mening med livet.
  • Give videre til andre mennesker.

Jeg mener det er vigtigt at gøre ting sammen i en familie, så man føler at man hører sammen. At give plads til hinanden og hjælpe hinanden. At deles om alle pligterne i hjemmet, så der giver frihed til begge forældre/parter. Det er vigtigt at se mulighederne i stedet for begrænsninger. Jeg tror også på det er vigtigt at komme ud af KONFORTZONEN og mærke livet. Det kan være sundt, at mærke at sikkerhedsselen strammer lidt engang imellem, udvikling er sundt.


Hele dit  liv dannes efter hvad du føler og tænker!
Fokuserer du på noget negativt får du et negativt liv og omvendt fokuserer du på noget positivt får du et positivt liv. Vend det negative til noget positivt. Se dig selv med en pandelampe, det du fokuserer på, er det der blir lyst op og bliver sat fokus på.


Her er to spørgsmål, du kan stille dig selv, som kan ændre din sindstilstand til positiv. 

  1. Hvad betyder det hvis jeg bliver her?
  2. Hvad vil det gi mig, hvis jeg gør noget andet.


Er du ved at skifte livsstil, så stil dig selv disse 2 spørgsmål.

  1. Hvad giver min nuværende livsstil mig?
  2. Hvad giver min nye livsstil mig?

 

Til Motivation:

ANGSTEN FOR styrer tit dit liv, se istedet for på GLÆDEN VED.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *