Ernæringsterapi

I øjeblikket tager jeg desværre ikke nye klienter ind i behandlingsforløb.

Jeg håber alligevel du vil blive inspireret her på min blog. 

Første konsultation varer typisk ca. 1½ time efterfølgende konsultation varer ca. 45 min.

Her laver vi en gennemgang af din sundhed og der kortlægges en handlingsplan. Du får materiale med din tallerkenfordeling, kost- og tilskudsplan, forskellige handsout samt eventuelle opskrifter eller henvisninger til opskrifter og litteratur med.

Ved booking af en konsultation, sender jeg dig min journal på 15 sider, som jeg beder dig udfylde og sende til mig senest 5 dage inden din konsultation. Jeg spørger ind til din kost, søvn, fordøjelse, energi, stress niveau, hormonbalance m.m. Sidst i journalen er der et skema på 3 dage, hvor jeg beder dig om at notere ned hvad du spiser til dagligt.

 

 

 

 

Hos mig får du ikke en masse forbud med hjem i stedet får du konkrete ideer og spændende opskrifter, som du kan  implementere i din hverdag

 

 

 

Priser

Konsultation, varer ofte 1 1/2 time pris 650 kr.

Efterfølgende konsultation, varer ca. 45 min 450 kr.

Skype konsultation, ca. 1 1/2 time 650 kr.

Behandlingsforløb, indledende konsultation + 3 efterfølgende konsultationer pris 2000 kr.

Udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før konsultation 200 kr.

Yderligere spørgsmål:
I forbindelse med en konsultation, svarer jeg derudover efterfølgende GRATIS på de spørgsmål, du må have i forbindelse med din behandling, i et rimeligt omfang.

SundBevidsthed
Ernæringsterapien foregår i Ugelbølle, 8410 Rønde.

For tidsbestilling kan du kontakte mig på info@sundbevidsthed.dk noter ned hvilket tidspunkt det passer dig bedst, derefter vender jeg tilbage med mulige tider.