Onsdag d. 15/4-15.

Kl. 6.00. Jeg vågner kl. 06.00 jeg skal på toilet og kan næsten ikke gå derud, så svimmel er jeg. Jeg kommer tilbage i sengen, har en ekstrem kvalme og koldsved over hele kroppen. Men det der bekymrer mig mest er min hjertebanken. Jeg skriver til en af mine medstuderende, som kommer hen til mig og hun tager fat i vores underviser, Mia.

Jeg har nu mest lyst til at tage hjem, men Mia henter et glas afgiftende proteindrik, som er min morgenmad, den hedder Nutra ultra clear plus PH. Den er regulerende på syre/base balancen og er støtte til afgiftningen af leveren og giver masser af næring til kroppen. Det hjælper helt vildt meget. Jeg kan nu rejse mig og bliver bedt om at lave et lavement og gå en lang tur bagefter, så det gør jeg. Det hele hjælper helt vildt meget og jer er nu ok igen.

Denne morgen er jeg nu HELT sikker på, at jeg ikke skulle være på grønsagsafkog mere. Jeg går nu på vandfaste, hvor jeg morgen, middag og aften indtager er glas afgiftende proteindrik til hvert måltid. Det er SÅ befriende, bare duften af suppen giver mig kvalme.

Kl 8.00. For at hjælpe afgiftningen på vej og få det bedre, laver jeg nu et lavement og tager noget
C-vitamin pulver.

Den afgiftende kost:
Grøn smoothie af ingefær, spinat, avocado, æble og citron.
Salat med gulerod og tang.
Grønne bønner, hvide bønner, Quinoa, brune ris.
Lasange  af græskar, pastinak, olivenolie, hvidvinseddike, tamari, urtesalt og vand.

Kl. 8.30. Mødes vi igen i gruppen, hvor vi deler hvor langt vi hver især er i fasten, hvordan vi har det og hvordan det går med dem der spiser afgiftende mad. Det tager ca 1 ½ tilme.

Kl. 10.00. Blev vi introduktion til Shamanismesom går ud på at lave en personlig læring og strategier for sig selv.

En shamanist. Har en evne til at ændre sin bevidsthed og som kan genoprette ubalancer i kroppen. Han kan tage på en rejse til den åndelige verden, der kan han hente kraft og visdom med tilbage. Denne metode bruges til sig selv eller til at hjælpe andre.

En Shamanist er ofte en person der har oplevet et stort traume og som har kontakt til den åndelige verden. En Shamanist ser sygdom, som skadelige energier, så kroppen skal fyldes op med kraft, så der ikke kommer sygdom. Via rytmiske trommer og dans rejser man ind i åndeverdenen.

Vi skal nu på en Shamanistisk rejse, hvor vi skal identificere et væsen, som kaldes et kraftdyr.

Vi laver nu en øvelse:
Vi skal ligge to og to på gulvet tæt mod hinanden og have kontakt med hofte og underben. Så begynder underviseren at tromme og vi skal nu ligge og slappe af i ca. 15 min.

Vi skal forestille os en hul hvor vi skal rejse ned igennem, vi skal rejse igennem en tunnel og derefter se hvor vi ender, måske er det i en skov, på en strand, en bestemt land osv. Vi er beslægtet med dyr og derfor skal vi finde et kraftdyr dernede. Kraftdyr = visdom. Dette kraftdyr, det kan være alle mulige dyr og dyret skal komme til dig, kald evt på det.

Vi skal opleve dette kraftdyr op til 4 gange på vore rejse og derefter tage det med tilbage til den du laver øvelsen med. Hvad oplever du på rejsen? Når du kommer tilbage, sætter du dig op, og holde din ene hånd på dit hjerte. Derefter skal du samle dine hænder og puste energi ned på brystet og oppe på panden på den du laver øvelsen på. Modparten skal bare ligge og slappe af under hele din rejse.

Mit kraftdyr var en påfugl på en skøn hvid sandtrand. Øvelsen varer ca 1 time, hvor vi derefter snakker om vore rejser og hvilket kraftdyr vi har fundet til den vi har lavet øvelsen på.

Frokost:
Kl. 13.00
 er der frokost. Min frokost består af vand med en skeprotein pulver, som er nutra ultra clear plus PH. Den er regulerende på syre/base balancen og er støtte til afgiftningen af leveren og giver masser af næring til kroppen. Uhh, det smager godt, dejligt jeg ikke skal ha grøntsagskog. Vi skal alle sammen mødes igen kl 15.30.

Den afgiftende kost:
Linser, robede creme af brune bønner, valnøddeolie, spiskommen og urtesalt.
Ovnbagt knold selleri med olie og salt.
Spirer.
Salat af spidskål, bladselleri og gulerod.
Hvide bønner.
Tilbehør: Olivenolie, hørfrøolie, avocado olie og tidsel olie.

Kl. 13.30 – 14.00. Brugte jeg tiden på, at skriver dagbog fra i går.

Kl. 14.00 – 15.00. Går mange af os en tur på ca. 1 time, vi går en tur ned til havet. Jeg får lidt kvalme igen, som er tegn på at afgiftningen sættes godt i gang af motionen.

Kl. 15.00 – 15.30. Bruger jeg igen tiden på, at skrive dagbog.

Kl 15.30. Vi fortsætter vi med tegne terapien, fra i går. Vi fik næsten alle sammen opgaven at tegne videre på vores forrige tegning.

Kl 18.00. Laver jeg mit andet lavement inden aftensmaden.

Aftensmad:
Kl 18.30.
 Spiser vi aftensmad jeg få mit glas vand med nutra ultra clear plus PH.
Den er regulerende på syre/base balancen og er støtte til afgiftningen af leveren og giver masser af næring til kroppen. Igen nyder jeg at jeg ikke skal spise grøntsagsafkoget. Jeg har køkkentjansen her til aften.

Den afgiftende kost:
Ovnbagt artiskok og ovnbagt græskar.
Let kogt broccoli.
Quinoa og linsesuppe.
Tilbehør: Olivenolie, hørfrøolie, avokadoolie og tidselolie

Kl. 20.00. Aftenen afsluttes med en meditation med klokkespil i 20 min. hvor vi bare skal ligge og slappe af. Derefter bliver der sat en film på, men jeg vælger at gå i seng. Jeg sover ok hele natten, men vågner tideligt kl 5.30 med ekstrem kvalme, utilpashed og svimmelhed.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *