, ,

Glutenfri knækbrød

Sprøde glutenfri knækbrød

Her har du opskriften på de lækreste glutenfrie sprøde knækbrød. Denne opskrift er meget nem at gå til du skal blot bruge et lille 1 dl mål til at veje ingredienserne af med. Opskriften er så nem, at selv mine børn kan lave dem selv uden min hjælp. Disse knækbrød er sundt mellemmåltid, hvor der bl.a. kan bruges Sanwich spread fra urtekram, som findes i mange forskellige smags varianter.


Du skal bruge:

2 dl. majsmel

0,50 dl. hørfrø

0,50 dl. græskarkerner

0,50 dl. solsikkekerner

0,50 dl. sesamfrø

0,50 dl. olivenolie

3 dl. kogt vand

2 tsk himalaya salt

 

Sådan gør du:

Start med at veje frø, kerner og majsmel af tilsæt derefter vand og olie. Rør det hele sammen i en skål.

Dejen fordeles ud på et stykke bagepapir, derefter tager du endnu et stykke bagepapir, som du ligger oven på dejen til at fordele dejen ud hele bagepladen med. Sørg for at dejen ikke bliver for tyk, det skal være fordelt så det blive tynde knækbrød. Bliver de for tykke bliver de ikke sprøde.

 

Til sidst strør du de ca. 2 tsk salt ud over dejen og sætter bagepladen ind i ovnen. Du kan vælge at skære knækbrød ud inden de bages ellers kan det bare gøres bagefter.

Bag ved 150 grader i ca. 1 time.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.