Mini – guide

Genvejen til en sund og ren krop.


Få mere energi og velvære ind i din hverdag

Jeg har skrevet denne Mini-guide, for at hjælpe og inspirere dig til at begynde at juice eller måske på længere sigt prøve, at gå på en juice faste. JUICING og juice faste er nogle af de emner indenfor sundhed, som jeg selv brænder allermest for.

Det at begynde at juice, var et afgørende værktøj for mig, til at blive bevidst om, hvad en sundere livsstil gør ved både krop og sind. Den følelse af velvære jeg fik ved at begynde at juice, gjorde at jeg slet ikke kunne vende tilbage til min gamle livsstil. Den følelse ville jeg fortsætte med at have i min krop, så for mig var det at begynde at juice, den gyldne nøgle til at ændre min egen livsstil.

Føler du dig træt, udmattet og energi forladt, kan juicing være med til at give dig mere energi, velvære og glæde i hverdagen. Jeg ønsker at sprede budskabet om, hvor fantastisk det er at juice og at det kan være vejen til at få en krop i balance.

Mini – guiden indeholder:

 • Hvorfor JUICING ?
 • Hvorfor er det godt at juice og juicefaste?
 • Symptomer på at din krop vil have godt af en juicefaste
 • Gode grunde til at gå på en juicefaste
 • JUICING, hvor starter du?
 • Hvilken juicemaskine?
 • Juicefaste, sådan gør du
 • 5 juice opskrifter
 • Overgang fra juicefaste til sund mad
 • Sådan hjælper du din krop med at afgifte
 • Redskaber til at få din krop i balance
 • Forbliv sund, hvad skal der til?

Mini-guiden vil hjælpe dig i gang med enten at juice eller med tiden måske inspirere dig til at prøve at gå på en juicefaste. Du vil i denne mini-guide få en masse god information og mange gode råd til, hvordan du kan genskabe en sund og energifyldt krop ved at gå i gang med at JUICE. Jeg skriver også lidt om, hvilke redskaber, der kan bruges samt hvilke andre faktorer, der er vigtige at huske på, hvis du ønsker at ændre kurs imod en sundere livsstil.

Mini-guiden bestiller du via. kontakt formularen nederst på siden. Guiden er på 32 sider og ved bestilling vil den blive sendt til dig i en PDF. Betaling skal ske via. MobilePay og ved bestilling af Mini-guiden får du tilsendt yderlige informationer.

Du bestiller den HER.


PRIS: 49 kr.

Masser af glæde
Mette ♥

Save

Save

Save

Save

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *