Æggemuffins
Æg, kan tilberedes på mange forskellige måder.
Prøv at lave disse lækre æggemuffins, som er en lidt anden måde at servere æg på. Jeg laver dem ofte i weekenderne eller som en ret til brunch. De kan selfølgelig laves med lige præcis det fyld du ønsker at putte i dine muffins, det er kun fantasien der sætter grænser.
Du skal bruge:
- Æg
- Hanegal kyllinge cocktail pølser
- Kalkun bacon
- Porrer
- Rosmerin
- Lidt rismælk
- Lidt maizenamel
- salt og peber
En anden variant af disse æggemuffins, som smager fantastisk er med gedeost og rosmerin i.
Sådan gør du:
Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen. Bland lidt maizenamel sammen med rismælken inden du blander det sammen med æggemassen ellers vil maizenamelet klumpe. Tilsæt salt og peber i æggeblandingen og tilsæt til sidst porrer, kalkunbacon og pølser.
Til sidst hældes blandingen i muffinformen, sættes i ovnen og bages ved 175 g i ca 20 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!