,

Æggemuffins

Æg, kan tilberedes på mange forskellige måder.

Prøv at lave disse lækre æggemuffins, som er en lidt anden måde at servere æg på. Jeg laver dem ofte i weekenderne eller som en ret til brunch. De kan selfølgelig laves med lige præcis det fyld du ønsker at putte i dine muffins, det er kun fantasien der sætter grænser.


Du skal bruge:

  • Æg
  • Hanegal kyllinge cocktail pølser
  • Kalkun bacon
  • Porrer
  • Rosmerin
  • Lidt rismælk
  • Lidt maizenamel
  • salt og peber

En anden variant af disse æggemuffins, som smager fantastisk er med gedeost og rosmerin i.


Sådan gør du:
Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen. Bland lidt maizenamel sammen med rismælken inden du blander det sammen med æggemassen ellers vil maizenamelet klumpe. Tilsæt salt og peber i æggeblandingen og tilsæt til sidst porrer, kalkunbacon og pølser.

Til sidst hældes blandingen i muffinformen, sættes i ovnen og bages ved 175 g i ca 20 min.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *