,

Knasende sund müsli

Knasende sund müsli

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, bl.a. for at holde et stabilt blodsukkeret fra morgenstunden. Et stabilt blodsukker er med til at gøre at du føler dig mæt i længere tid, skaber et stabilt humør, bedre koncentration, overskud, mere energi og mental klarhed.

Denne müsli, har et højt fiberindhold og indeholder det gode fedt fra nødder og frø. Blandingen smager dejligt oven på skyr, yoghurt natrual, chiagrød, eller glutenfri havregryn, som er det mine børn ofte får til morgenmad. De er allesammen vilde med denne müsli, så den står for tiden fast på vores morgenbord.


Du skal bruge:

4 dl glutenfri havregryn

2 dl mandler

2 dl hasselnødder

1 dl solsikkekerner

1 dl flydende Stevia

Ind i en forvarmet ovn på 180 grader.. ca 1/2 time..  


Sådan gør du:

Hasselnødder og mandler hakkes groft i en minihakker. Alle frø og mandler blandes sammen og kommes på en plade med bagepapir og derefter fordeles honningen ud over nødder og frø. Der røres godt, så honningen bliver optaget af alle nødder og kerner. Der røres i blandingen ca. 4 gange i løbet af den 1/2 time de er inde i ovnen. Når müslien er ristet og gylden er den færdig…Bon appetit.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *