Glutenfri flutes
Glutenfrie Flutes
Her får du en opskrift på glutenfri flutes, som smager fantastisk.
Du skal bruge:
5 dl. lunkent vand
1 spsk. Psyllium-frøskaller (fiberhusk)
30 g økologisk gær
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. valnødder
1 dl. groft hakkede mandler
1 dl. solsikkekerner
½ dl. chia frø
5 spsk. Olivenolie
1 tsk. salt
10 g fiber sirup
120 g. fuldkornsrismel
150 g. majsmel
Brug 1 æg til pensling, og drys til sidst med salt og rosmarin.
Sådan gør du:
Kom fiberhusk og gær i det lunkne vand og rør det sammen. Hak valnødder og mandler groft og tilsæt alle de øvrige frø og kerner. Tilsæt derefter melet og lad det hæve i ca. 1 time.
Del dejen i 5 dele og form forsigtigt til flutes. Lad dem efterhæve i ½ time og pensl med æg og drys rosmarin og lidt groft salt på. Bag ved 230 grader i ca. 20 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!