,

Drop slankekure

DROP Slankekure, start med at ændre din livsstil


Få styr på følgende områder:

 • Selvkærlighed
 • Kosten
 • Stress
 • Søvn
 • Motion
 • Rygning/alkohol
 • Tilbagefald


Selvkærlighed
Her kommer mit vigtigste budskab, drop kalorietælling og restraktioner og kampene. Ønsker du at tabe dig, så skru op for SELVKÆRLIGHEDEN. Din krop taler til dig, alle symptomer i din krop er kroppens råb til dig på, at der er noget der skal ændres. Får du deller og fedt på kroppen er det et signal til at du skal skrue op for selvkærligheden og skrue ned for regler, restraktioner, hård motion og kure.

Det at være god ved dig, er at gøre noget du nyder, det kan være at læse en bog, tid alene, måske sammen med en god veninde. Forkæl dig selv, køb noget du har ønsket dig længe. Lær at lytte til din krops behov og brug ikke din krop som skraldespand, fyld den med lækre sunde nærende fødevarer. Lær at unde dig selv det bedste, spis en sund og nærende kost.

Behandl dig selv, som din egen bedste ven. Tænk positivt, omgiv dig med mennesker der nærer og inspirerer dig og ikke mennesker der dræner dig for energi. Gør noget godt for dig selv hver dag og sin krop vil kvittere med glæde overskud og helt automatisk et vægttab.


Kosten
Spis en overflod af grøntsager hver dag, min. 600 g gerne 1 kg. Spis gerne masser af kål, som hjælper leveren med at udrense gamle oplagrede giftstoffer i kroppen og brugte hormoner i kroppen. Spis masser af bær og lidt frugt. Spis proteiner af en høj kvalitet, fisk, fjerkræ, æg. Minimer sukker, danskerne indtager ca. 80-110 g. sukker pr. døgn. 

Sørg for at få noget sundt fedt, omega 3 fedtsyrer hver dag. Steg maden i en stabil olie. Spis nødder, frø og kerner og få proteiner fra lincer, bønner og kikærter.Gå efter nydelse, kvalitet, lidt men godt. Kosttilskud kan anbefales ved særlige tilfælde, hvor kroppen har brug for ekstra støtte til at komme i balance. Men sørg for at få rådgivning til at få de rigtige kosttilskud, som din krop har brug for.

Til fordøjelsen: Spis fermenterede fødevarer. Spis fibre min. 30 g pr. dag (f.eks. hørfrø, chiafrø, rå grøntsager), fibrene er med til at binde affaldsstoffer fra tarmsystemet og føre dem ud af kroppen.

SPIS efter tallerkenfordelingen, fordelene ved at bruge tallerkenfordelingen er, at det giver et synsmæssigt billede for hvad tallerkenen skal indeholde af grønt, kulhydrater, proteiner, stivelse og fedtstoffer til hvert måltid, uden at skulle tælle kalorier og veje maden. Spis regelmæssigt, 3 hovedmåltider og spis ALTID morgenmad.

Lav en kostdagbog, i de første 3 mdr. af en livsstilsændring, skriv op hvad du spiser hver dag og noter hvilke symptomer der mærkes i løbet af en dag. Tag gerne billeder af din mad hver dag. Når dagen er ovre kikker du tilbage på billederne og spørger dig selv er du kommet tætter eller længere fra dit mål, ved det mad du har indtaget i dag. Først når du bliver bevidst om, hvad du går og spiser får du mulighed for at ændre dine spisemønstre.


Stress
Reducer dit stress niveau, få bevægelse ind i hverdagen og få styr på søvn. Boost dit kærlighedshormon oxytocin, ved at omgive dig med mennesker der nærer dig. Få masser af kærlighed og berøring ind i dit liv, det hæmmer høje stress niveauer i kroppen. Et højt tempo og følelsesmæssige traumer sætter kroppen i alarmberedskab, og  er med til at nedbryde immunsystemet og ælder kroppen hurtigere. Hør guidede meditationer for at reducere stress og enkle vejrtrækningsøvelser kan også være med til at reducere stress. Grin, kram, dans, elsk og elsk dig selv ved at give dig selv masser af selvkærlighed.


Søvn
Få styr på din søvn, så vil du få meget mere overskud. Vores søvn er rigtig vigtig for at vi kan fungere godt. Få min 7-8 timers søvn, 6 timer er for lidt. De vigtigste timer at sove i er imellem 22.00 – 02.00. Læs mit indlæg, og læs hvorfor vores søvn er så vigtig? Her.

For lidt søvn:

 • Hurtigere ældning af kroppen
 • Overspiser nemmere usunde fødevarer
 • Følelse af sult
 • Dårligere fordøjelse
 • Dårligere forbrænding
 • Dannelse af inflammation
 • Forstyrrelser i hormonerne
 • Træthed
 • Manglende energi

Så gear ned i ordentlig tid, sluk lyset, tv og computer senest kl 21.00 – 21.30. Indtag ikke coffein efter kl 17.00. Sov i et mørkt rum, køb evt. mørklægningsgardiner eller brug en søvnmaske.

Et tilskud af magnesium, kan være med til at kroppen slapper af. Har du store problemer med at sove kan et tilskud af melatonin evt. være et forsøg værd, indtag melatonin 1 time før sengetid. Tag et karbad inden du går i seng, i epsom salt som er med til berolige kroppen.


Motion
Sørg for at dyrk min. 30 min. motion hver dag 2-3 gange om ugen. Motion giver bl.a kropskontakt og glæde. Ved at dyrke motion, laver kroppen flere myokiner, som kommer ud i blodet, virker på hjernen, kønsorganerne, blodsukkeret osv. Den motion der virker for dig er den der bliver udført. De ting du gør igen og igen er de ting der i det lange løb gør noget godt for dig. Motion er godt for udrensning af kroppen, få flere tips til at udrense din krop her.


Rygning og alkohol
Rygning tilfører kroppen over 4000 forskellige kræftfremkaldende kemikalier, derfor er rygning yderst skadeligt for din krop og dine omgivelser. Rygning har også en negativ indvirkning, da rygning stresser og øger kortisol niveauet i kroppen. Alkohol i større mængder er med til at skade leveren og tærer på kroppens vitaminreserver.  Så minimer alkohol og drik altid minimum et glas vand pr. genstand. Ønsker du vægttab, skal alkohol udelukkes i en periode.


Tilbagefald
Når vi ændrer vores livsstil er det helt normalt at få tilbagefald, de gamle vaner kommer ofte snigende tilbage. Du har ikke tid til at få lavet aftensmad og der står nu takeaway på menuen inden du ser dig om, eller også har du måske haft en stresset uge på arbejde. Det kan også være at du føler dig “udenfor” når kollegaerne spiser kage og der intet alternativ er til sukkerkagen, der så kalder på din gamle livsstil. Der skal desværre så lidt til før der kan komme et tilbagefald og tilbagefald kan du ikke undgå.

Når du får tilbagefald og spiser to stykker kage på dit arbejde, er det vigtigt at du retter ind og ikke fortsætter af samme spor resten af dagen. Fortsæt dagen med at være sund, få en sund og nærende aftensmad og kom tilbage på sporet. Din nye livsstil er ikke ødelagt fordi du kommer til at spise et enkelt eller to stykker kage. Du skal blot spise noget ekstra protein og fedt, for at få stabiliseret dit blodsukker og derefter fortsætte din nye sunde livsstil. Det hele handler ret ofte om at være forberedt og altid være på forkant med sin kost.


Taljemål

Kvinder:
Over 84 cm omkring taljen, er for meget
Over 94 cn er farligt

Mænd:
Over 94 cm omkring taljen, er for meget
Over 104 cn er farligt

Badevægten skal sættes på loftet, fokuser mere på, hvordan dit tøj sidder, brug et målebånd til at måle din livvide. Vægten er kun med til at stresse os og fortælle os om vi er en succes eller en fiasko. Så vej dig inden du starter på en livsstilsændring og fremover kun en gang om måneden. Resultaterne ser du ved at måle dig med et målebånd.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *