,

Hotel Vejlefjord

Selvforkælelse

Mangler du et sted at tage hen på spa og wellness weekend, så kan jeg klart anbefale Vejlefjord kur og spa.

Jeg har besøgt rigtig mange forskellige spa steder i Danmark, men intet sted kan måle sig med Vejlefjord kur og spa. Jeg er selv kommet dernede i mange år og syntes det er det ultimative sted for ro og selvforkælelse. Jeg er dernede et par gange om året, enten bare for at nyde en enkelt dag eller også i en weekend. Sidst jeg var på vejlefjord var d. 9 -10 juli 2016 og det var igen en sand fornøjelse. Hver årstid har sin charme, der er helt fantastisk på Hotel Vejlefjord når solen skinner, men bestemt også når der er nyfalden sne.

Jeg elsker at komme på vejlefjord, lige fra jeg træder ind af døren, mødes jeg altid af hotellets smilende receptionister, som yder en rigtig god service for alle hotellets gæster. Der er så smukt en natur ved og omkring Hotel Vejlefjord, hotellet er omringet at en bøgeskov og ligger lige ned til fjorden. Mange af hotelværelserne har også den smukkeste udsigt ud over fjorden. Selve hotellet er smukt og der er altid rent og pænt.


De Termiske bade
Hotellets kur og spa afdeling hedder de termiske bade. I de termiske bade findes der panorama-badet, som er det store bassin i hjertet af de termiskebade, bassinet er altid min. 32 g varmt. Så er der et ild-bad, selv jeg, som ELSKER varme, syntes at ild-badet er mega varmt, det er 42 grader varmt. Så er der også et is-bad, det er 8 grader. Så først ned i ild-badet derefter ned i is-badet, følelsen bagefter er SÅ fantastisk, ren velvære. Veksling mellem ild-badet og is-badet, sætter gang i kredsløbet og afgiftningen i kroppen, som derved er med til at sætte gang i udskillelsen af affaldstoffer.

Så er der skov-badet, som er et bassin der er bygget udenfor, som ligger lige under bøgen og med udsigt over fjorden, bassinet er 32 g varmt. Der er et Aroma-bad, hvor der bruges forskellige dufte, som øger vores velvære, badet er  35 grader. Lys-badet, er et bassin med lys i regnbuens farver bassinet er 34 g varmt. Lyd-badet er helt fantastisk, ved at sænke sig ned i lyd-badet bliver vores sanser påvirket (lydterapi) lydene virker afstressende på kroppen, vandet er også her 34 grader varmt.

Derudover er der udendørs og indendørs sauna, et dampbad og i hjertet af de termiske bade er der en stor pejs. Pladsen foran pejsen er mit ynglings sted, der nyder jeg altid en summerbird flødebolle, det er et fast ritual. Som noget nyt er der i de termiske bade kommet et stort saltvandsbassin, som hedder Thalasso-spa og en salt sauna, læs mere om Thalasso-spa her.


Vital baren
Adgangen til de termiske bade er inklusiv frisk frugt, vand og kaffe/te ad libitum og i vitalbaren har du forskellige muligheder for at købe forfriskninger, drikkevarer og forskellige lækre Summerbird chokolade produkter. Der kan på forhånd bestilles en vital-tallerken, som med en dejlig sund økologisk frokost buffet.


Spa-afdeling
Så er der en kæmpe afdeling, hvor du kan få plejende og terapeutiske spabehandlinger, af veluddannede sanse terapeuter, efter eget ønske. De udfører bla. et hav af forskellige kropsbehandlinger, ansigtsbehandling, scrub, wrap, fodbehandling eller manicure. Der findes også en infrarød sauna i spa afdelingen, som er med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen. Bare duften i deres spa afdeling er helt fantastisk og der sænker sig en ubeskrivelig ro over kroppen.


Restaurant
Der serveres altid lækker gourmet mad på hotellets restaurant, jeg er ihvertfald aldrig blevet skuffet. Vælger man at overnatte på hotellet, serveres der den næste morgen en stor dejlig økologisk morgenbuffet, som indeholder alt hvad hjertet begærer, og mere til.


Selvforkælelse
Jeg mener personligt, at det er vigtigt at forkæle og passe godt på sig selv. Husk altid på, at den vigtigste person i dit liv er DIG. Jeg står selv med en travl hverdag, hvor jeg skal have overskud til mine 4 børn og mit arbejde. Derfor er det vigtigt for mig, at huske at sætte tid af til selvforkælelse, at få det sat ind i kalenderen, ellers bliver det ofte ikke til noget. Livet går stærkt, men der er ALTID tid til de ting vi vælger at prioritere højt, så jeg kan altid finde tid til at komme på Hotel Vejlefjord :-).

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *