Glutenfri flutes

Glutenfrie Flutes

Mangler du et opskrift på et glutenfri flutes, som smager fantastisk, så prøv at bage dette flutes.


Du skal bruge:

 5 dl lunkent vand

1 spsk. Psyllium-frøskaller (fiberhusk)

30 g økologisk gær

1 dl. sesamfrø

1 dl. hørfrø

1 dl. valnødder

1 dl. groft hakkede mandler

1 dl. solsikkekerner

½ dl chia frø

4 dl. fuldkornsrismel

4 dl. majsmel

5 spsk. Olivenolie

1 tsk salt

10 g fiber sirup (1 tsk)

Brug 1 Æg til pensling, og drys til sidst med salt og rosmarin.

 

Sådan gør du:
Kom fiberhusk og gær i det lunkne vand og rør det sammen. Hak valnødder og mandler groft og tilsæt alle de øvrige frø og kerner. Tilsæt derefter melet og lad det hæve i ca. 1 time.

Del dejen i 6 dele og form forsigtigt til flutes. Lad dem efterhæve i ½ timeog pensl med æg og drys rosmarin og lidt groft salt på. Bag ved 230 grader i ca. 20 min.

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.