Kemifri deodorant

Kemifri deodorant – Lav din egen deodorant uden kemi.

Mangler du en ny deodorant der VIRKER, så prøv at lave denne kemifri deodorant. Slip for aluminium, som er i stort set alle anti-perspirante deodoranter. Der tilsættes aluminiumsalte, som sammentrækker svedkirtlerne og forhindrer svedproduktion.

Den anti-perspirant deodorant blokerer ikke bare for en af din krops genveje til udrensning, men skaber også bekymring for hvor tungmetallerne forsvinder hen. De fleste indeholder også parfume, som kan være allergifremkaldende.

Så derfor gør det sikre, lav din egen deodorant, uden aluminium og parfumer. Den er hurtig at lave og er ekstremt effektiv og tilmed meget billig at lave. Jeg har lavet et link til den natron og den kokosolie jeg burger i opskriften. Kokosolien neutraliserer de svedige bakeriers lugt og blokerer ikke for kroppens afgiftning via svedkirtlerne under armene.

Du skal bruge:
1 spsk tvekulsurt natron
3 spsk kokosolie


Sådan gør du:
Ta en lille skål og rør kokosolie og natron sammen. Put derefter massen i en lille afskoldet glaskrukke. Du skal hver dag bruge en lille klat, på størrelse med en ært. Derefter kan du så sige farvel til svedlugt og få en velfungerende afgiftning via. svedkirtlerne under armene. Det er dog ikke ALLE der tåler natron under armene, hvis man har en sart hud. Prøv da evt. kun at bruge kokosolie under armene, det er dog ikke så effektivt.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *