,

Kost og Taknemmelighedsdagbog

FOKUS – på taknemmelighed, selvkærlighed og kosten.

Jeg har selv arbejdet rigtig meget med taknemmelighed over det sidste år. Det er fantastisk at blive bevidst om, at vi faktisk selv skaber vores virkelighed, med vores tanker. Det er så vigtigt at fokusere på det der gør os glade, men ja, til tider er det nemmere sagt en gjort. Men øver vi os, og gør os umage, vil vi med tiden se en forandring, hvis det altså er en livsstilsændring vi ønsker?

Det er SÅ nemt at finde vejen tilbage til offerrollen, og for nogle mennesker kan den være svær at komme af med. Mit eget indre arbejde, startede jeg op på i April 2014, da jeg gik på detox dig smuk forløbet. Det har været en lang  og lærerig process for mig. En fantastisk rejse, der har ændret mit liv. Så jeg er dybt taknemmelig for, at jeg lagde mit fokus på det indre arbejde. Vi kan leve nok så sundt, men for at komme i balance med sig selv, kræver det også et sundt mindset.


Kost og taknemmelighedsdagbog:

Jeg har lavet en Kost og Taknemmelighedsdagbog, for at hjælpe dig, med at sætte fokus på det, at være mere taknemmelig, blive bevidst om dine spisemønstre, og lukke mere selvkærlighed ind i dit liv.

Selvkærlighed – På min rejse har jeg lært så meget, det vigtigste jeg har lært er at, tage de selvkærlige briller på. At finde tiden til at gennemgå den process det er, at sætte fokus på selvkærligheden. Respekter dig selv højt nok, til at vide at du fortjener det bedste..


Taknemmelighed – 
Ved at være taknemmelig, bliver du mere opmærksom på de gode ting i dit liv. Du bliver gladere, som gør, at du udvider din tankegang. Ved at være taknemmelig, værdsætter du dit liv højere, og du får flere positive tanker. Et taknemmeligt mindset, gør dig stærkere også ved modgang. Så sæt fokus på det gode i dit liv, vi har allesammen noget at være taknemmelig for.

Men i modgang kan det være svært, at se hvad der er at være positiv over, men husk på, der er ALTID noget at være taknemmelig for.


Kostdagbog
– Bliv bevidst omkring dine spise mønstre. Registrer din kost i kostdagbogen over ca. 7 dage, men gerne over en længere periode. Derved vil det blive nemmere for dig at blive bevidst omkring hvad du putter i munden og evt. ændre din kost.

Når du begynder at mærke effekten af, at få nok flere vitaminer og mineraler, få fibre nok, ved at indtage sund og nærende mad, få det gode fedt, så vil din krop takke dig… Jeg lover dig du vil ikke se tilbage, men det tager tid at ændre sine spisemønstre…


Lær at lytte til din krop:
Viser din krop dig forskellige symptomer, så lær at lytte til den. Det er din krop der taler til dig, for at fortælle dig, at du skal ændre noget i din kost, eller i din livsstil. Behandl din krop, som det vigtigste i dit liv, så vil den takke dig tifoldigt tilbage…


En god øvelse til at skabe kontakt til kroppen, er at starte med at reagere på dine behov:

  • Er du sulten, spis
  • Skal du tisse, tis
  • Er du træt, sov
  • Er du tørstig, drik


Det indre arbejde:
De fleste mennesker ved godt hvad de skal spise for at være sunde, men det INDRE arbejde, er altså meget vigtigt, at få arbejde med, for at få en krop i balance. Det har jeg selv gjort ved at indføre og praktisere små daglige ritualer, for at sætte fokus på ALT det gode i livet.


De 5 små ritualer:

Ritual 1– Nævn 3 ting hver aften, inden du går i seng, som du er taknemmelig for. Samtidig noterer du også 3 ting som du elsker og værtsætter ved dig selv og dit liv. Noter det i din i taknemmelighedsdagbog. Eller køb selv en smuk bog, og design selv din egen personlige taknemmelighedsdagbog.


Ritual 2 –
Start allerede om morgenen når du står op med takke for alt det, du har at være glad for. Det er med til at giver dig positive tanker fra morgenstunden. Det kan være taknemmelighed for dine børn, din mand, familie, venner, dit job, at du har tag over hovedet, en seng at sove i, eller noget helt andet, som du har at være taknemmelig for.


Ritual 3
– Det er samtidig vigtigt at være gode ved os selv, så derfor vil jeg foreslå at du gør noget godt for dig selv, hver dag, både morgen og aften. Læg samtidig mærke til hvordan dit humør er, hver dag og noter det i dagbogen. Det er så vigtigt at vi har det godt med os selv. At leve i overensstemmelse med det der er vigtigt for dig. Lev, dans, syng, grin og elsk…


Ritual 4 –
Kik dig selv i spejlet hver morgen, sig selvkærlige ting, om dig selv. Jeg elsker dig, du er smuk, eller hvad det nu kunne være. Det er dig selv der skal fylde dig sig selv op, med selvkærlighed, det er ikke andres job, men kun dit. Dette ritual vil skabe en god selvfølelse i din krop.


Ritual 5 – STOP, med at fokusere på det du ikke ønsker i dit liv, START med at fokusere på det du ønsker mere af i dit liv. Det lyder nemt, bare at skulle fokusere på det der gør os glade. Det er det ikke altid, det kan være meget svært. Men du kan starte med at ligge disse fem ritualer ind, som en fast del af dit liv. Jeg er sikker på at de vil hjælpe dig godt på vej.


HUSK –
DET SOM DU SÆTTER FOKUS PÅ VOKSER i din bevidsthed. Så du bestemmer selv om du vil fokusere på, det der gør dig ked af det eller det der giver dig et glad hjerte..

 

Respekter dig selv højt nok, til at vide at du fortjener det bedste…

 

Kost og taknemmelighedsdagbogen, får du fat i ved at skrive dig op på mit nyhedsbrev, her på www.sundbevidsthed.dk og den er GRATIS.

 

PS: Jeg har lavet kost og taknemmelighedsdagbogen, så du kan skrive direkte ind dagbogen og gemme den på din computer. Jeg har lavet dagbogen på en mdr. derved får du et større overblik over din kost og livsstil og du vil derved få nemme ved at gennemskue hvad du evt. kan gøre for at ændre på din kost, livsstil og dine spisemønstre.

“Jeg har lige 2 GRATIS miniguides, den Glutenfri Miniguide og en Kost og Taknemmelighedsdagbog. Så når du tilmelder dig mit nyhedsbrev får du begge mine miniguides i din indbakke, de er begge to vedhæftet i den mail du modtager, når du skriver dig op på mit nyhedsbrev”.

Du kan til en hver tid altid afmelde dig igen med et klik.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *