,

JuleGuf – Opskrifter

GLÆDELIG JUL..

Her i december vil jeg dele 6 af mine farvorit opskrifter på juleGUF. De søde sager hører med til julen, men jeg vil her foreslå et sundere alternativ. Alle opskrifterne er uden sukker, mælk og gluten.

 

Æbleskiver
Æbleskiver er et MUST i julen, men jeg har altid følt mig oppustet og dårlig tilpas efter indtag af almindelige æbleskiver. Derfor har jeg været på udkik efter en opskrift uden gluten. Opskriften på æbleskiver, kommer fra MadforLivet.com. Find opskriften på de glutenfri æbleskiver her.

Til æbleskiverne, vælger jeg altid denne fantastiske italienske sukkerfri marmelade. Skal der være sukker til kan du vælge denne naturlige sukrin, som ligner og smager, som almindelig sukker. Det gode ved sukrin er også at dit blodsukker ikke bliver påvirket ret meget.

 

Pebernødder
Mine børn er vilde med pebernødder og jeg har haft svært ved at finde en glutenfri opskrift, som de kan lide. Men denne opskrift, som også kommer fra MadforLivet.com har de godkendt. Find opskriften på glutenfrie pebernødder her.

 

Dadelkugler
Dadelkugler er et kæmpe hit herhjemme, find opskriften her.
Tilsidst kan dadelkuglerne rulles i både hakkede mandler, hakkede hasselnødder og kokosmel. Kokosmelen kan farves med mange forskellige naturlige farver fra urtegaarden det er kun fantasien der sætter grænser.

Kuglerne kan også trilles i glimmer, for at gøre dem ekstra festlige her op til jul. Se her hvordan du farver kokosmel i forskellige farver her. Madbandittten.dk har lavet de flotteste billeder af dadelkugler, som er trillet i guld og sølv støv, se billederne her.

 

Nøddekager
Disse nøddekager smager himmelsk, umhhh, dem skal du prøve at lave her i julen, find opskriften her.

 

 Risalamande
JA, denne opskrift indeholder fløde. Men jeg syntes denne risalamande smager helt vildt godt, jeg bryder mig ellers ikke om risalamande, så den ene gang om året putter jeg fløde i min risalamande. Find opskriften her.   

 

Jule – chokolade brud
Snup opskriften på chokolade brud her, ungerne vil elske dem, og helt glemme den almindelig chokolade.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *