,

Sund Nutella

Jeg laver ofte selv “nutella”..

Jeg har fundet frem til denne lækre opskrift på sund Nutella.

Du skal bruge:

1 pose dadler fra Urtekram
120 g hasselnødder
4 spsk fedtfri kakao pulver fra urtekram
1 1/2 tsk Vaniljepulver fra urtekram
4 spsk. kokosolie

Sådan gør du:

Put dadlerne i en skål, hvor du overhælder dem med kogende vand. Der skal de ligge i blød i ca. 1/2 time. Derefter kommer du hasselnødderne på en pande indtil de er gyldne brune, men pas meget på at de ikke får for meget. Når de er afkølede, fjerner du skallerne fra hasselnødderne og maler dem til fint mel i en minihakker. Kom dadler, kakao, vanilje og kokosolien  i  en foodprocessor og rør det rigtig godt sammen tilsidst tilsætter du hasselnøddemelet og det hele røres godt sammen i foodprocessoren. Er massen for stiv, tilsæt da lidt ekstra kokosolie eller lidt vand.

 

 

IMG_2200   IMG_2202

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *