Nutella

Min oplevelse med Nutella

For et par måneder siden var jeg en tur i skoven, sammen med mine børn og en god veninde. Da vi tog hjem fik vi en stor lyst til at få noget lækkert og vi blev hurtigt enige om at vi ville lave sunde pandekager og købe noget smøre chokolade med min. 80% cacao.

Vi kørte forbi det lokale supermarked hos min veninde, men det enenste de havde på hylden var Nutella. Det er ved at være mange år siden at jeg har rørt nutella og spiser det ikke fordi jeg engang har været afhængig af det. Jeg husker tydeligt som barn, når jeg fik nutella, spiste jeg altid hele glasset, jeg kunne slet ikke styre min sukkertrang og ville bare ha mere.

Jeg lever til dagligt for det meste helt uden sukker, men får jeg et stykke chokolade og er af høj kakaoindhold, spiser jeg det. Det samme med en summerbird flødebolle, den vil jeg ikke leve foruden. Så jeg er ikke fanatisk, men ved også at jeg ikke kan tåle for meget sukker.

Men jeg tog chancen og købte nutellaen, nu var børnene jo opsatte på at få chokolade i deres pandekager:-). Vi kørte hjem og lavede de lækreste banan pandekager, du kan finde opskriften under mine guf – opskrifter.

Men min oplevelse med nutellaen var så vildt!!! Efter min første pandekage, kom trangen tilbage med 1000 km i timen, jeg ville ha mere. Så efter vi havde spist en pandekage hver, tog jeg en teske, som i gamle dage og spiste nutellaen ren. Jeg skulle jo (desværre) dele med børnene, de ville jo også ha noget. Men jeg tror jeg nåede at spise 6 tsk. ren nutella og derefter var bøtten heldigvis tom.

Der gik kun en time så blev jeg forvandlet til en heks, det var SÅ vildt. Jeg skældte mine børn ud og blev SÅ trist og gik tilsidst bare i seng. Så der fandt jeg ud af, at så meget sukker er REN GIFT for min krop, jeg rører det ALDRIG igen, var virkelig chokeret over hvad sukkeret gjorde ved mig og min krop. Dagen derpå higede min krop selfølgelig efter mere sukker og jeg var i et mindre godt humør..

Dagen efter købte jeg nogle sukker knalder for at se hvormange sukker der egentlig er i nutella, jeg blev virkelig overrasket. Det er SÅ vildt..

Jeg siger TAK for indsigten og rører ALDRIG det stads igen..

 

2015-03-07-14.55.00-e1429952215617-662x1024

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *