,

Grønkålssalat

Grønkålssalat 

Ingredienser:

Grønkål
Saften fra 1/2 citron
Reven skal fra 1/2 citron
1 kop valnødder
1 Granatæble
Olivenolie

Sådan gør du:

Vask, hak og tør grønkål
Fordel citronsaften, citronskal og olien over grønkålen og masser det ind i grønkålen.
Tilsæt valnødder og granatæblekerner, lad salaten stå mindst 1/2 time før serveringen

Du kan evt. tilsætte kylling  og hvidløg til grønkålsalaten.
Varm panden op med olivenolie og put de hakkede hvidløg på panden, når hvidløg er lidt brun, læg så kyllingbrystet på panden
Brun kyllingebrystet på begge sider og steg det færdigt ca. 20 min. Skær derefter kyllingbrystet i skiver og  tilsæt det i grønkålssalaten.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.