,

Spidskålssalat

Nem opskrift på en spidskålssalat

Du skal bruge:

1 Lille spidskål

2 Æbler

1 Broccoli

2 forårsløg

1 Granatæble

2 Stilke selleri

Reven citron skal af 1 citron

Saften af 1/2 citron

Kolspresset olivenolie

Lidt salt

Mandler

Jeg bruger altid økologiske varer.

Sådan gør du:
Snit spidskål i en foofprocessor, skær æbler i tynde både, del broccoli i små buketter, skyl dem grundigt og hæld derefter kogende vand over dem. Pil granatæblet og skær selleri  og forårsløg i tynde skiver, bland derefter det hele godt sammen. Riv citronen over salaten og hæld tilsidst saften fra citronen over salaten. Slut af med olivenolie og lidt salt. Tip: Det hele kan evt. puttes i en pose og derved er det nemmere at få det hele blandet ordentligt sammen.

Pynt til sidst med saltede mandler.

Saltede mandller:

Du skal bruge:
200 g Mandler
2 dl. vand
1 spsk himalayasalt

Sådan gør du:
Alt kommes på panden indtil vandet fordamper.
Derefter fordeles mandlerne på et stykke bageparpir g sættes  i ovnen ved 150 g i 15 min.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.