Spidskålssalat
Nem opskrift på en spidskålssalat
Du skal bruge:
1 Lille spidskål
2 Æbler
1 Broccoli
2 forårsløg
1 Granatæble
2 Stilke selleri
Reven citron skal af 1 citron
Saften af 1/2 citron
Kolspresset olivenolie
Lidt salt
Mandler
Jeg bruger altid økologiske varer.
Sådan gør du:
Snit spidskål i en foofprocessor, skær æbler i tynde både, del broccoli i små buketter, skyl dem grundigt og hæld derefter kogende vand over dem. Pil granatæblet og skær selleri og forårsløg i tynde skiver, bland derefter det hele godt sammen. Riv citronen over salaten og hæld tilsidst saften fra citronen over salaten. Slut af med olivenolie og lidt salt. Tip: Det hele kan evt. puttes i en pose og derved er det nemmere at få det hele blandet ordentligt sammen.
Pynt til sidst med saltede mandler.
Saltede mandller:
Du skal bruge:
200 g Mandler
2 dl. vand
1 spsk himalayasalt
Sådan gør du:
Alt kommes på panden indtil vandet fordamper.
Derefter fordeles mandlerne på et stykke bageparpir g sættes i ovnen ved 150 g i 15 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!