,

Majspandekager

Majspandekager med laks

Skal vi på tur herhjemme, laver jeg ofte disse lækre majspandekager med laks i.  Jeg laver altid en ekstra stor potion, så er der nem frokost, til dagen efter:-).

Ingredienser:

Ca. 7 pandekager.

5 dl ris eller mandelmælk

1 tsk salt

6 æg

200 g majsmel

6 spsk. fuldkornsrismel

Sådan gør du:

Bland majs, fuldkornsrismel og salt i en skål. Pisk mælken i og derefter tilsættes 1 æg af gangen i røremaskinen.

Dejen stilles i køleskabet i ca. ½ time.. Pisk derefter dejen op og bag pandekagerne ved jævn varme i et par min på hver side.

Fyld til pandekagerne:

Steg kalkun bacon og brug ca. 2 skiver pr. pandekage, del bacon over.

Smør pandekagen med et tyndt lag mayonnaise

Ca. ½ stk. røget laks til en pandekageDrys salat hen over, evt. lidt rucola

Der kan også bruges revet gulerod, agurkeskiver og rødløg.

Rul derefter pandekagen sammen.

 

IMG_4287

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.