Majspandekager
Majspandekager med laks
Skal vi på tur herhjemme, laver jeg ofte disse lækre majspandekager med laks i. Jeg laver altid en ekstra stor potion, så er der nem frokost, til dagen efter:-).
Ingredienser:
Ca. 7 pandekager.
5 dl ris eller mandelmælk
1 tsk salt
6 æg
200 g majsmel
6 spsk. fuldkornsrismel
Sådan gør du:
Bland majs, fuldkornsrismel og salt i en skål. Pisk mælken i og derefter tilsættes 1 æg af gangen i røremaskinen.
Dejen stilles i køleskabet i ca. ½ time.. Pisk derefter dejen op og bag pandekagerne ved jævn varme i et par min på hver side.
Fyld til pandekagerne:
Steg kalkun bacon og brug ca. 2 skiver pr. pandekage, del bacon over.
Smør pandekagen med et tyndt lag mayonnaise
Ca. ½ stk. røget laks til en pandekageDrys salat hen over, evt. lidt rucola
Der kan også bruges revet gulerod, agurkeskiver og rødløg.
Rul derefter pandekagen sammen.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!