Tirsdag d. 14/4 –  2015

Kl 06.00. Jeg vågner op kl. 06.00 og jeg har været vågen et par gange i løbet af natten har sovet meget uroligt. Jeg kunne ikke sove mere og stod derfor op og gik en tur på en time. Jeg går en tur ned til havet, jeg skal bare ud og ha noget luft, det var så skønt.

Kl 7.30. Efter gåturen udfører jeg nogle ritualer, der hjælper udrensningen af kroppen på vej. Et lavement, tørbørstning af kroppen også laver jeg mundskyl i olie. Jeg laver også en test, der skal fortælle mig om jeg er gået i ketose, det er jeg (mellem ketose).

Morgenmad:
Kl. 8.00. Vi startede med 1 ingefær shot, Æble, ingefær og citron.
Her til morgen valgte jeg friskpresset grøntsagsjuice.
1 dl robede og selleri saft.
½ dl grapefrugt saft.
1 spsk. hørfrøslim (hørfrø der ligges i væske natten over).
1 spsk. bukkehornsfrø.
Reven hvidløg og ingefær, alt efter ønske smag.
Lidt presset citron og lidt persille til sidst.

Den afgiftende mad til de spisende:
Dampet broccoli.
Hvide Bønner.
Hokkaidogræskar.
Spirer.
Smoothie: Ingefær, banan, spinat, pære og citron.
Tilbehør: Olivenolie, hørfrøolie, avocado olie og tidsel olie.

Kl 9.00. Udførte vi en bevægelses dans til Gabrielle Roth, Endless Wave.

Kl 9.30. Lavede vi de 5 tibetanere, ”kilden til evig ungdom” som er fem enkelte yoga-lignende øvelser, som skal udføres dagligt for at styrke kroppen, give energi, smidighed og livskraft.

Øvelserne skal gentages 25 gange pr. øvelse og de tager ca. 15-25 minutter dagligt.

Kl 10. 30. Det store emne på retreatet var tegneterapi, vi startede starte med at tegne noget helt tilfældigt, med lukkede øjne, og med venstre hånd på et stk. papir. Derefter fik vi på et nyt stykke papir,  tegne det, vi kan få ud af den forrige tegning. Evt. en figur du ser på tegningen. Vi kommer alle i terapi i forbindelse med tegningerne. Første del varer til frokost.

Frokost:
Kl. 13.00.
Var der frokost. En tallerken med grønsagsopkog, denne gang var det opkog med blomkål, porrer og gulerødder.
Tilbehør:
1 spsk. Hørfrøslim. (hørfrø der ligges i væske natten over).
1 spsk. Bukkehornsfrø.
Reven hvidløg og ingefær, alt efter ønske smag.
Lidt presset citron og lidt persille til sidst.

Den afgiftende kost:
Grøn lincesuppe.
Kryddergurkemeje og koriander.
Ovenbagt persillerod.
strimlede gulerødder.
Tang.
Grønne kogte bønner.
Spirende ærter.
Tilbehør: Olivenolie, hørfrøolie, avocado olie og tidsel olie.

Kl. 14.00. Efter frokost, er der produktpræsentation at afgiftende kosttilskud.

Produktpræsentation:
1.
Fast and be clear er et afgiftende proteinpulver, som indeholder højt indhold af vitaminer og mineraler, som smager af kirsebær. Fast and be clear er et fuldkost produkt, det kan bruges som et måltidserstatning.

2. Nutri Ultra Clear plus PH, den smager af vanilje. Den er regulerende på syre/base balancen og er støtte til afgiftningen af leveren og giver masser af vitaminer og mineraler til kroppen

Mineraler – syre/base produkter

3. Base tilskud: Basica – der er aroma og maltotraxin i. For at forblive sund, er det vigtigt at syre/base-balance opretholdes. En sund organisme hos mennesker består af 20 % syre og 80 % base.

Kosten består idag overvejende af syreholdige produkter, samtidig med at de fleste fødevarer er både forfinede, forarbejdede og tilsat kemikalier. Kroppen påvirkes også kraftigt af forskellige miljøgifte som alkohol, tobak, kvælstof fra bilernes udstødning, syreregn etc. Derfor kan det være vigtigt med et base tilskud.

Mineraler:

4. Bio spormineraler: Magnesium og salt (natrium). Er et superkoncentreret mineraltilskud fra den store saltsø i Utah, med et naturligt indhold af værdifulde spormineraler. Den rigtige mineralbalance kan betyde forskellen mellem sygdom og sundhed.

5. Alkavital: Er et mineral tilskud, med et højt natrium indhold. Alkavital er syreneutraliserende og specielt godt hvis der bliver dannet for meget mavesyre.

Syreneutraliserende: 

6. Nascorbat: Natriumascorbat et salt af ascorbinsyre (C-vitamin) og natrium. Således er natriumascorbat ph-neutralt og giver ikke samme surhed, som ren ascorbinsyre. C-vitaminer – regenererer, er et antioxidant, afgifter, får immunceller op i gear. Er folk toxiske brug C-vitaminer.

Greens – Pukka greens:

7. Clean greens: Økologisk kosttilskud med 11 grønne fødevarer. Brændenældeblade (frysetørret), persilleblade, spirulina, brudt celle chlorella, seagreens, frisk tang, grønkålsspirer (frysetørret)  fennikel frø, pebermynte blade, grøn teblade ekstrakt og ingefærrod. Chlorella, tilfører næringsstoffer, den er nyrer styrkende og metal udrensende. Clean Greens er 100% Økologisk  har et højt indhold af protein på 26%.

8. Spirulina: Spirulina er en klorofylholdig blå-grøn økologisk ferskvandsalge. Spirulina indeholder 60% protein og en række vitaminer og er samtidig genopbyggende.

Wheatgrass: Brug ikke wheatgrass hvis du er gluten overfølsom,  en autist kan heller ikke tåle den.

Polytox: Frigiver tungmetaller fra hjernen.

Ved nikkelallergi: Udrens tungmetaller, brug chlorella og C-vitamin.

8. Licithin Complex. Der er soya i. Lecithin Complex styrker din hukommelse og gavner boldets fedtstofbalance, så du husker bedre. Licitin er godt for nervesystemet og især for gravide i sidste trimester, hvor hjernen er ved at blive opbygget på baby. Tag det 2-3 gange om dagen. Licitin er også godt for folk der er hjernepåvirkede og har forgiftninger i hjernen feks. ved maling. Put 1 spsk i en smoothie. Licitin er triglycerider – fedt. Fosforlipider der er fosfor grupper i.

Lever: 

9. Brug bitterstoffer: Brændnælder f.eks. i pesto. Brændnælder er også galde stimulerende. Fra april er brændnælder ekstra fuldt med næring, men vask dem rigtig godt.

10. Artiskok: Fra Salus er også rig på bitterstofer.

11. Hepaform: Fra Soleray er en urtekombination. Et urteprodukt med bl.a. mælkebøtte, marietidsel, artiskok og pebermynte.

12. Marietidsel: Fra Soleray er også rigtig god.

13. Kinesisk malurt: Er en parasit urt, den er meget giftigt. Den kan belaste leveren og evt. give lever skader, ved folk der har problemer med leveren. Der tages 1 tablet, 3 gange dagligt.

14. Olivenblade ekstrakt: Indeholder beskyttende stoffer og er god imod angreb af svampe og børneorm. Der er bitterstoffer i som er antioxidanter. Har man lungeproblemer og problemer ved tyktarmen, er den også effektiv.

15. Sort valnød: Er et parasitmiddel, brug den med olivenblads ekstrakt, er også god imod børneorm (pas på farven er meget sort på sort valnød og smitter meget nemt af.

16. Glutamin: Er god til hullet tarm, tarm cellerne elsker den. Den har et guld låg på dåsen. Den er også god til allergier og irreteret tyktarm. Glutamin er en af de aminosyrer, vi bruger til at opbygge protein og Glutamin hjælper også til at holde på din muskelmasse.

Undgå altid enkelte aminosyrer.

Herpesvirus elsker arganin og øger væksten af herpes virus. Anganin i høje doser afkalker blodårerne.

Magnesium, brug evt. Kreuter, som er flydende.

Niacin – B vitaminer er vigtige for energiomsætningen.

Urter:

Kamille afslappende/beroligende.

Burrerod: Er kendt for sin forebyggende og genoprettende egenskaber i forhold til den menneskelige krop.

Bukkehornsfrø: Svampehæmmende, lever stimulerende og virker stabiliserende på blodsukkeret.

Efter gennemgang af kosttilskud, fortsætter vi med tegne terapien indtil kl 15.00.

Kl. 16.00. Er det tid til at gå en tur og få lidt frisk luft. Vi går ca. ½ time også fortsætter vi med tegneterapien som varer indtil kl. 17.00. Derefter er der tid til sidste tarmskylning i dag, som jeg foretager inden aftensmaden.

Aftensmad:
Kl. 18.00 spiser vi aftensmad, igen grøntsagsafkog, vi må ta en tallerken fuld. Vi får afkog af pastinak og broccoli. Suppen koger op til 6 timer, inden vi får den serveret.

Tilbehør: Vi får er det samme til hvert måltid:
1 spsk. hørfrøslim. (hørfrø der ligges i væske natten over).
1 spsk. bukkehornsfrø.
Reven hvidløg og ingefær, alt efter ønske smag.
Lidt presset citron og lidt persille til sidst.

Den afgiftende kost:
Squash/spinat salat.
Kogt Quinoa.
Kogt robedesalat.
Ovnbagt tofu.
Tamari.
Olivenolie, hørfrøolie, avocado olie og tidsel olie.

Jeg er meget i tvivl om jeg skal fortsætte på grøntsagsafkog, jeg får ærlig talt kvalme hver gang jeg spiser det, nu må jeg se i morgen. Nu har jeg spist det samme i 2 dage.

Kl 19.00. Vi mødes vi for at lave en længere meditation (vær med dit åndedræt), som Karen laver sammen med os. Meditationen slutter kl 19.45 og så slutter dagen og jeg vælger at gå i seng.

Jeg ligger og læser lidt og prøver på at sove, men min krop vil ikke falde til ro. Jeg har en ekstrem kvalme og mit hjerte hamrer afsted, jeg får også koldsved. Nu er afgiftningen vist godt i gang.

Kl. 23.00. Jeg får jeg det så dårligt at jeg skal kaste op og jeg kan næsten ikke stå på mine ben, så svimmel er jeg. Det er kommer op tror jeg er hvidløg og ingefær, det brænder i hvert fald frygteligt i halsen bagefter. Jeg vågner flere gange i løbet af natten, med kvalme, hjertebanken og koldsved.

Sindstilstand: Jeg er træt, har det virkeligt dårligt, har kvalme hjertebanken og er meget svimmel.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *