Banankage
Sund og velsmagende banankage.
Du skal bruge:
- 5 bananer
- 50 g hasselnødder
- 50 g valnødder
- 70 g smør
- 3 æg
- 30 g sukkerfri kakao
- 150 g mørk chokolsde min 72%
- 100 g urtekrams glutenfrie bageblanding
- 75 g fuldkorns rismel
- 1/2 dl. appelsinsaft fra en økologisk appelsin
- Revet appelsinskal fra en økologisk appelsin
- 1 tsk natron
- En knivspids salt
Sådan gør du:
Start med at hakke nødder og chokoladen. Vej melet af og put æggene i et ad gangen tilsæt alle de øvrige ingredienser. Vend tilsidst nødder og chokoladen i dejen.
Beklæd en passende form med bagepapir, til at bage kagen i.
Sæt ovnen på 180 Grader og bag kagen i 40 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!