,

Mazarinkage

En himmelsk mundfuld! 

Jeg elsker selv lækre og meget nemme opskrifter, så her er opskriften på en fantastisk Mazarinkage, som smager himmelsk. Det er en ordentlig kaloriebumpe, så husk at nyd den:-). Kagen kan gøres sødere ved at tilsætte op til 200 g sukker.


Du skal bruge:

200 g Marcipan
150 g udblødte dadler
4 æg
200 g smør
100 g mandelmel
30 g kokosfibre mel
200 g mørk chokolade


Sådan gør du:

Smelt smørret ved lav temperatur.
Marcipanen smuldres i en røre skål.
Kom derefter dadler i vand, hak dem i minihakker og put dem i røre skålen.
Put derefter smørret i røre skålen.
Pisk æggene i et af gangen.
Mandelmel og kokosfibre mel røres derefter i hurtigt (20 sek.).
Derefter vendes den groft hakkede chokolade i kagedejen.

Tænd ovnen på 180 g  i varmluftovn. Tag evt. en tærteform eller lignende og beklæd den med bagepapir og hæld dejen i.
Kagen bages i 35 min. Hvis dejen ikke sidder fast på en kødpind, så er den færdig.

Kagen vendes ud af formen og skal køle af inden servering. Smør evt. kagen med smeltet chokolade og drys med groft kokosmel når chokoladen er ved at være tør.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.