Torvehallerne

Torvehallerne

Når jeg en gang om måneden tager til København på min uddannelse, tager jeg ofte derover allerede om fredagen. Der står jeg af på Nørreport station, som ligger lige ved siden af torvehallerne. Torvehallerne er hvor der bliver lavet en masse mad helt fra bunden, der ligger også en hel del specialbutikker derinde.

Udenfor bliver der solgt friske grøntsager, der sælges også kød fra en speciel kødbil. Der er sat små hyggelige borde op hvor folk kan sidde og nyde sin mad. Jeg elsker at gå rundt og nyde stemningen, samt at gå rundt og kikke på alle de special butikker der ligger derinde. Især på en solrig dag :-). Jeg spiser ofte min aftensmad der og er blevet helt afhængig af Gorm´s Gourmet pizza.

Så jeg kan på det kraftigste anbefale at spise på Gorm´s Pizza  de laver de mest lækre pizzaer derinde. Den jeg plejer at købe hedder Casper Braid og der er tomat, mozzarella, spinat, ventricina (stærk salami) og gorgonzola på, det er pizzaen på overstående billede. Jeg er også vild med Palæo´s Juice der hedder SPINATEN, der er spinat, avocado & æble i den.

Så kommer du forbi Torvehallerne er de bestemt et besøg værd.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *