Mit frirum

Mit frirum


Denne blog har jeg startet, fordi jeg ønsker at skabe et “kreativt frirum” til mig selv. Her vil jeg gerne skrive om min store passion, som er  sundhed og ernæring. Jeg har en stor lyst til at dele ud af min viden og hjælpe andre mennesker, så jeg håber at du har lyst til at læse med og forhåbentlig blive inspireret :-).

Jeg er i gang med at uddanne mig til ernæringsterapeut og med denne blog, ønsker jeg at gå dybere i min uddannelse og derved blive en dygtigere ernæringsterapeut. Jeg er selv blevet meget bevidste om, at maden, rent faktisk taler de til vores krop. Spørgsmålet er så bare snakker vi kærligt til den eller snakker vi med grimme ord til den.

Jeg har været en rigtig slikmund, derfor er min store interesse også at bage sunde kager og lave sundt- GUF mig selv og mine børn. Så kik i mine GUF- opskrifter og bliv inspireret. Jeg har også besluttet mig for at ta fat i emner, som jeg selv mangler inspiration til, så mit næste skridt på rejsen er at begynde leve glutenfrit, så dette emne bruger jeg rigtig meget tid på lige nu.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *