Broccolisalat

Den lækreste Broccolisalat kommer her.


Du skal bruge:

Til 8 pers:

1 pk. røget kalkunbacon

1 1/2 solsikkekerner

1 1/2 dl. Skyr

1 lille rødløg

2 tsk. Rødvinseddike

1 tsk Sukrin

1 knsp. Salt

1 dl. Rosiner

200 g små broccoli buketter


Sådan gør du:

Start med at stege kalkunbacon på panden, rist derefter solsikkekernerne i fedtet. Det hele kommes derefter op på et stykke bagepapir og køles af. Skyr, rødvinseddike, sukrin og salt røres samme. Derefter tilsættes rødløg. Derefter skæres broccoli i små buketter og hældes over med kogende vand i  højest 1/2 min. Vandet sies fra og broccolien og den sættes til afkøling. Kalkunbacon skæres nu i små stykker og kommes i dressingen sammen med solsikkekernerne og rosinerne. Til allersidst tilsættes broccolien.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *