Chia knækbrød

Jeg elsker disse Chia knækbrød, de er virkelige gode.

Især hvis de huskes at tages ud efter de 45 min. Ellers bliver de knap så gode, det kan jeg skrive under på:-). Jeg bruger altid kun økologiske varer, i alt hvad jeg bager.

Derfor var det også ekstra ærgerligt at komme ind og tro at jeg skulle ha lækre hjemmelavede knækbrød
Også trække en bageplade ud med forkullede knækbrød. Den fejl gør jeg så ikke igen, jeg husker nu altid mine Chia knækbrød;-)
Jeg kan anbefale smørepålæg streich med paprika-pepperoni smag, men der er selfølgelig også mange flere varianter til at smøre på knækbrødet.

Disse glutenfrie Chia Knækbrød er nemme at medbringe i tasken.

Ingredienser:

2 dl. koldt vand
1 dl. chiafrø
1 dl. hørfrø
2 dl. mandler
1 dl. græskarkerner
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
2 æggehvider
1 tsk. bagepulver
1/2 lille tsk. himalaya salt

Sådan gør du:

Chiafrø og hørfrø ligges i det kolde vand i ca. 30 min. Solsikkefrø, græskarkerner og mandler hakkes.

Bland alle de øvrige ingridienser i og rør det hele godt sammen.  Læg det ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag, brug evt. en dejskraber til at flade det ud med. Skær derefter det forsigtigt i passende stykker. Bages ved 180 g i ca 45 min til de er sprøde og har taget farve.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.