Fastelavnsboller
Hindbær fastelavnsboller
Der bliver ca. 9 stk af en portion.
Dette skal du bruge:
100 g mandler
80 g smør
2 dl. Vand
3 æg
3 spsk. Loppefrøskaller
Sådan gør du:
Blend mandlerne til mel og put loppefrøskaller ned til mandelmelet.
Vand og smør sættes i kog i en gryde, tilsæt derefter melet.
Ta gryden af varmen, rør dejen rigtig godt sammen og lad det afkøle. Lad dejen stå og blive fyldig i ca. 15 min.
Derefter tilsættes æggene, et æg af gangen, dejen kommes herefter i muffinforme.
Fastelavnsbollerne bages ved 175 grader i ca. 15-20 min evt. 25 min.
Derefter skal de køle af, og skæres over på midten.
Jeg har valgt at bruge denne lækre hindbærmarmelade og pyntet med glasur (sukrin) blandet i lidt kogende vand.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!