Du skal bruge:

1 lille Spidskål

2 Æbler

1 Broccoli

2 forårsløg

1 Granatæble

2 Stilke selleri

Reven citron skal af 1 citron

Saften af 1/2 citron

Kolspresset olivenolie

Lidt salt

Mandler

Jeg bruger altid økologiske varer.


Sådan gør du:
Snit spidskål i en foodprocessor, skær æbler i tynde både, del broccoli i små buketter, skyl dem grundigt og hæld derefter kogende vand over dem. Pil granatæblet og skær selleri og forårsløg i tynde skiver, bland derefter det hele godt sammen. Riv citronen over salaten og hæld tilsidst saften fra citronen over salaten. Slut af med olivenolie og lidt salt. Tip: Det hele kan evt. puttes i en pose og derved er det nemmere at få det hele blandet ordentligt sammen.

Pynt til sidst med saltede mandler.

Saltede mandller:

Du skal bruge:
200 g Mandler
2 dl. vand
1 spsk himalayasalt

Sådan gør du:
Alt kommes på panden indtil vandet fordamper.
Derefter fordeles mandlerne på et stykke bagepapir 0g sættes  i ovnen ved 150 g i 15 min.

 

 

 

Please follow and like us: