Glutenfrie Hindbærsnitter

Glutenfrie hindbærsnitter

Du skal bruge:
Ca. 9 hindbærsnitter alt efter størrelse. 
50g kokosfibermel
80g blødt smør
50g dadelpure/naturligt sødemiddel (50g dadler + 1/2 dl vand i en minihakker og kør det rund til det bliver til pure).
2 tsk citronsaft
1 1/2 tsk Vaniljepulver 

Bland, mandelmel, kokosfibermel og vaniljepulver godt sammen. Tilsæt derefter dadelpure, smør og citronsaft. Æld dejen godt sammen med hænderne og stil dejen på køl i ca. 1 time. 

Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir til den er 3-5 mm tyk. Udstik hindbærsnitterne med den form du ønsker hindbærsnitterne skal være i. Udstik et lige antal hindbærsnit bunde. Mine udstikkere er 7 cm. 

Læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 160g i ca. 15 min til de er meget let gyldne. Hold godt øje med stykkerne så de ikke bliver for mørke. Lad snitterne afkøle på en bagerist. 

Fyld: 
Hindbærmarmelade
Brug gerne Rigoni hindbærmarmelade som kommer fra Italien. Læg hindbærmarmelade ovenpå en snitte og tag en snitte mere og læg ovenpå. Pynt derefter hindbærsnitterne med glasur og pistacienødder. 

Glasur/pynt:
Glasur – 50g kokossmør (smeltes) der kan også bruges flormelis, hvis hindbærsnitterne må indeholde sukker.

Pynt – Drys frysetørrede hindbær oven på glasur og hak pistacienødder og drys over.

Please follow and like us:
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *