Mandag d. 13/4 2015

Vi ankommer til vores retreat sted kl 12.00. Der får vi tildelt værelser og får en masse praktiske oplysninger om vores ophold. Vi bliver delt op de to hold mht. spisning. Nogle skal faste og andre skal spise afgiftende mad. Jeg skal selv på faste hele ugen.

Kl. 13.30. Skal vi spise frokost, jeg er spændt på hvad menuen står på? ;-).
Frokost: Grøntsagsafkog, vi må ta en tallerken fuld. Eller var der forskellige friskpressede safter, hvor vi måtte ta 1 1/2 dl pr. måltid. Idag var der robede saft eller gulerodssaft.

Menu:
Grøntsager, som blev brugt til afkog til supper:

Pastinak
Butternut græskar
Hokkaido græskar
Gulerødder
Robeder
Bladselleri
Porrer
Fennikel
Blomkål
Broccoli
Løg

Hver dag er der et fast tilbehør til vores grøntsagsafkog:
1 spsk. hørfrøslim. (hørfrø der ligges i væske natten over).
1 spsk. bukkehornsfrø.
Miso buljong.
Reven hvidløg og ingefær, alt efter ønske smag.
Lidt presset citron og lidt persille til sidst.
Til sidst hældes der kogende vand over, til ønsket mængde suppe.

Den afgiftende kost:
Maden var enten dampet eller ovnbagt.
Butternut squash
Broccoli
Ovnbagte hvide bønner
Fennikel
Rå spinat og spirer.
Der var olivenolie, hørfrøøolie og avocado olie.

I løbet af dagen kunne vi drikke rensende te:
Lindeblomst
Elmbark
Kamille
Bukkehorn

Vi skal også lave 2 lavement (tarmskyldninger) om dagen.

Kl.  14.30. Tager jeg mit første lavement med kogt vand.

KL 15.00. Mødes vi igen. Vi tager så en runde på vores hold, hører hvordan kursisterne har det siden sidst, vi så hinanden. Det varer et par timer, vi snakker også lidt teori omkring faste og om det at gå i ketose. Ketose er et udtryk for at kroppen begynder at køre på fedt, som primære brændstof.

Kl. 18.00. Aftensmad:
Vi får afkog af grøntsager:

Afkog af Blomkål, porrer og gulerødder.

Tilbehør:
1 spsk. hørfrøslim. (hørfrø der ligges i væske natten over).
1 spsk. bukkehornsfrø.
Reven hvidløg og ingefær, alt efter ønske smag.
Miso buljong.
Lidt presset citron og lidt persille til sidst.

Den afgiftende kost:
Ovnbagte gulerødder.
Hvide Bønner.
Urtesalt og hvidløg.
Råsalat af: Blomkål, bladselleri og spirende bønner.
Der var olivenolie, hørfrøøolie og avocado olie.

Kl 19.00. Gennemgår vi vores 1 dels eksamen, som vi var oppe til d. 15 januar – 2015. Derefter afslutter vi aftenen med en aften meditation, hvor jeg hurtigt falder i søvn.

Kl 20.30. Jeg føler jeg mig rigtig sulten, da grøntsagskoget ikke lige falder i min smag og derfor har jeg ikke spist ret meget. Så jeg går i seng, der er vel ikke andet at gøre;-).

Sindstilstand: Jeg ankom med et fantastisk humør, var spændt og havde masser af energi.

Nu: Jeg er sulten og træt, godnat…